"Mü'minlerden bir kısmı Allah'a verdikleri sözü yerine getirdiler. Kimileri Onun yolunda can verdiler. Kimileri de ecellerini bekliyorlar (vaadlerini) asla değiştirmediler." (ahzap süresi 23. Ayet)

  Değerli dostlar!

15 Temmuz 2016 Gecesinde hain terör örgütü Fetö / PYD yandaşlarının bu cennet gibi vatanımızın, ülkemizin, birliğine, beraberliğine ve Milli iradesine karşı başlattıkları darbe girişimleri Yüce Milletimizin direnişi ve fedakarca mücadelesi sayesinde püskürtülerek başarılı olamadı.

Yıllardır din kisvesi altında salya sümük vaazlarıyla müslümanların imanlarını, imkanlarını sömüren hain Fetö ve yandaşları tüyü bitmemiş yetim haklarıyla ve milletimizin parasıyla alınan ve kendilerine vatan savunması için emanet edilen uçaklarla, helikopterlerle, tank, top, tüfek ve diğer araçlarla ekmeğini yedikleri, havasını teneffüs ettikleri bu vatana ve milletin evlatlarına utanmadan sıkılmadan Milli iradeyi elinden almak, islamın son kalesi olan Türkiye Cumhuriyetini yıkmak için öz kardeşlerine kurşun sıktılar. Fakat çok sert kayaya çarparak büyük bir hezimete uğradılar.

Bu milletin evlatları, kadını, erkeği, yaşlısı ve genciyle topyekün başkomutanın riyasetinde devletin, vatanın, Bayrağın Kur'an'ın ezanın namusu bu millet için ne kadar önemli olduğunu; uçakların, tankların üzerine atlayarak, sıkılan hain kurşunların üzerine giderek, şehitler vererek bütün Dünya’ya ilan etti. Hain Fetö ele başının Türkiye’yi yıkma ve hakim olma emellerini kursağında bıraktı. Tarihler boyunca Destanlar yazan bu millet, bu olayda da adeta destan yazarak Milli iradeye sahip çıktı. Hukukunu ayaklar altına almaya çalışan çapulculara pabuç bırakmadı. Gerektiğinde yine Destanlar yazacağını gösterdi.

 Başkanlığımız o gece Milletin iradesine ipotek koymaya çalışan bu hain çakallar sürüsüne karşı teyakkuza geçerek; Gecenin karanlıklarını, camilerin ışıkları ve minarelerden okunan salalarla aydınlattı. Din görevlilerimiz cefakar, fedakar, kahraman milletimizle omuz omuza bu hain çakal sürüsüne karşı tarihi bir sorumluluğu da yerine getirdi.

Şehitlerimize Cenab-ı Haktan Rahmetler dilerken, Kahraman Gazilerimize Sıhhat ve Afiyet içerisinde Hayırlı ömürler diliyorum. Allah bu millete böyle acıları bir daha yaşatmasın… Amin!

Selam ve dua ile hoşça kalınız.

NOT: 15 Temmuz Şehitlerimizin Ruhlar için Önder (Türkye İmam-Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği Konfederasyonu Başkanlığı)’nın girişimleri ile Tüm Türkiye’de Yasin sureleri ve Hatimler okunmuştur. Ayrıca Ordu’da da ORİMDER (Ordu İmam-Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği)’nin girişimleriyle 300 adet Yasin suresi ve 10 adet hatmi şerif okunmuştur. Emeği geçenlerden Yüce Rabbim razı olsun.