Gökyüzünün bize armağanlarından biri de kardır. Kış oldu mu kar yağmasını bekleriz. Kar yağacak diye hayaller kurarız. Kar yağınca oyunlar oynarız. Adeta gökyüzünden beyaz mutluluk yağmuru yağıyor diyebiliriz. Yaylalarımız, yüksek köylerimiz beyaz örtüye bürünmüş hatta gelinliğini giymiş durumda. Karın yağmasını izlemek, küçük büyük herkese ayrı bir huzur veriyor. Pencerenin kenarında saatlerce izlenebilecek bir görüntü ortaya çıkıyor.

Ordu merkezde bir gün sürse de karı gördük. Daha sonrasında güneş açtı ve biz daha karın tadını çıkarmadan eridi. Yani anlık olsa bile karı o kadar özlemişiz ki bütün herkes karın keyfini çıkardı. Kar daha tutmadan çocuklar kapıdaydı. Sosyal medyada kar resimleri çok ilgi gördü.  Ancak özlemimiz yarım kaldı ve tekrar kar yağmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Öte yandan karın keyfini daha çok çıkarmak isteyenler kendilerini yaylalarda buluyorlar. Kayak merkezimiz tam anlamıyla aktif bir şekilde çalışıyor. Yazımın sonuna yaklaşırken her zamanki olduğu gibi sağlıkta kalalım evlerimizde kalalım diyorum ordum…