Kış mevsimi, beyaz mutluluk yağmurudur. Kış denildiğinde aklımıza karın yağışını izlemek ve huzur gelir. Herkes cam kenarında yerini alır ve mükemmel bir şekilde yol alan kar taneleri izler. Daha sonrasında ise yağan karın birikmesiyle birlikte herkes sokağa dökülür. Masalları aratmayacak şekilde etraf bembeyaz bir şekle bürünür. Herkesin kendi hayal gücüne göre kara şekil verilir. Karla saatlerce oynayarak elimizin ayağımızın buz tutmasının ardından sobanın yanındaki o sıcaklıkta insana ayrı huzur verir.

Kar yağışını bizler mutluluk olarak görsek de belediyeler bu konuda sınıfı geçtiler diyebiliriz. Kar yağışının başlaması ile birlikte mağduriyet yaşanmaması adına gerekli çalışmaları hızlı bir şekilde yapıldı. Çünkü rakım yükseldikçe kar yağışı artıyor. Buda mağduriyetin aynı orantıda arttığını gösteriyor. Vatandaşlarımızın kar nedeniyle mağdur olmaması için belediyelere büyük işler düşüyor. Bu anlamda kar yağışında sınavı geçen bütün belediyeleri tebrik ediyoruz.

Kar turizmi Ordu’da başlamıştı. Hız kesmeden devam ediyor Çambaşı Kayak Merkezi bu anlamda bizlerin ihtiyacını büyük oranda karşılıyor. Kayak merkezi çevre illerden de oldukça ilgi görüyor.  Kar turizmini daha yaygın hale getirmek için yeni projelere de ihtiyaç duyuyoruz. Bu konuda belediye ve valilik adına gerekli çalışmaların yapılmasını talep ediyoruz. Kar turizminin yaygınlaşmasını umut ediyoruz.