"Onlar (takva sahipleri) çirkin bir şey yaptıkları veya kendilerine kötülük ettikleri zaman Allah'ı hatırlarlar da hemen günahlarının bağışlanmasını dilerler. Zaten günahları Allah'tan başka kim bağışlayabilir ki? Onlar yaptıkların da bile bile ısrar etmez." Al'i İmran suresi,135. Ayet )

BİR HADİSİ ŞERİF " RAHMAN, merhametli olanlara rahmetiyle muamele eder. Sizler yüzündekillere merhametli olun ki, Semada bulunan da size Rahmetiyle muamele etsin." (Tirmizi "Bırr".16)

Bir Dua

"Ey Yüce rabbimiz!

Bizlere Dünyada ve ahirette saadetler ihsan eyle! Bizleri Dünya da kendi başımıza bırakma mahvoluruz Yarabbi! Bizler Dünyadan ahiret alemine, göçerken yoldaşımızı İman rehberimizi Kur'an eyle Yarabbi! Yine ahiret alemine göçerken bizleri Şeytan'ın şerrinden muhafaza eyle Yarabbi! Vatanımızı, milletimizi her türlü kaza ve belalardan afatlardan muhafaza eyle yarabbi. Ordularımızı karada, havada, denizde daima muzaffer eyle Yarabbi. Kahraman Ordularımızın kılıcını düşman ordularına karşı daima keskin eyle Yarabbi! Bütün geçmişlerimize Rahmetinle muamele eyle Yarabbi!

Amin... Amin... Amin...

Seherlerde el açıp Dua eden Canlara Selam olsun.