Dileklerin gerçek olabilir. Jüpiter Balık Burcunda!

Merhabalar, Sevgili Okurlar;

Jüpiter, 2020 yılında hiç rahat edemediği Oğlak burcundaydı ve ne kadar şans getirmeye çalışan bir gezegen olsa da, orada çok zorlandığı için bu şansı yakalamakta ya zorlandık ya göremedik ya da elden kaçırdık. 2021 de kendini biraz iyi hissettiği Kova burcundaydı ama orada çok ağır ve karanlık doğalı gezegenlerle komşuculuk yaptı ve doğasının büyüme enerjisini kötü olayları büyütmekte de kullandı. Bazı krizler hayatımızda gereksiz yere büyüdü de büyüdü. En basit ve dünyaca yaşadığımız pandemi gerçeğine bakarsak ne söylediğimi daha iyi anlatmış olacağım. Bireysel hayatlarımızda da iyi dokunduğu alanları aydınlatırken kötü açılarında krizleri büyüttü ve kopmalara, ayrılıklara ve haksızlıklara da sebebiyet verdi.

Her ne yaşandıysa yaşandı diyelim ve artık geçmişi bırakıp önümüze bakalım. Çünkü çok güzel iki yıl bizi bekliyor inşallah. Bu arada Temmuz ayında Retro'ya girmesiyle son kez Kova burcuna geri dönecek. Bu da demek oluyor ki, son bir yıldır, haksızlık, adaletsizlik yapan, toplumsal bilince hizmet etmeyip bencilce kendini düşünen kişileri tekrar bir yoklayıp, son uyarısını yapıp, adaleti sağlayıp, Aralık ayında, hak edenlere hak ettiği şifayı vereceği Balık Burcuna tekrar ilerleyecek. Şimdi biz Temmuza kadar neler yapabiliriz onlara odaklanmalıyız hemencecik. Kalbini mi kırdı? Hiç üzülme çünkü yerine tamir edecek daha iyi bir kişi gönderecek. Kayıplar mı yaşadın? Hiç umutsuzluğa kapılma! Yerleri daha güzel olaylarla, değerlerle dolacak. Yeter ki tüm kalbinin iyi olduğundan emin ol yeterli. Hepsini sana verecek.

                Mesela en çok neyi özledin? Özgürce seyahat etmeyi diyorsanız bununla başlayabiliriz. Önümüzdeki günlerde bütün seyahat kapıları açılabilir ve biz özgürlüğün, mutluluğun, tatilin, doğanın tadını çıkarabiliriz. Ruhumuzu dinlendirip, ruhsal keşiflere çıkabiliriz. Genel olarak bakıldığında Jüpiter aynı zamanda, vaat ettiği umut ve iyimserlik duygusunu da işleyecektir hepimizin kalbine. Tabi ki bu süreçte en çok dikkat etmemiz gereken şey aşırıya kaçmamak ve abartmamak olacaktır. Jüpiter'in bu yönünü kullananlar, vaat ettiği ruhsal şifalanmayı almaya hak kazanamazlar. Özellikle bu süreçte, alkol vb. maddelerin kullanımına ve bunlara karşı bağımlılık oluşturmamaya ekstra özen göstermeliyiz.

Sizlere tavsiyem yaşamın bizlere sunduğu her duygunun ve her hissin tadını çıkarın, ama bunları yaparken sınırlarınıza, kendinize ve diğer insanlara saygı duyun. Çünkü Jüpiter ödüllerini sadece hak yemeyen kişilere sunar. Ruhsal enerjinizi yükseltin, bol meditasyon, bol dua, bol iyilik yapın ve en güzel dileklerinizi dileyin. Nasıl gerçekleştiğine siz bile inanamayacaksınız.

Sevgiler,