Değerli dostlar!

Türkiye’mizde dini istismar eden ve bundan rant sağlayanlar neden bu kadar revaçtadır.

El cevap: halkımız dinimizi gerçek kaynağından değil de şeyh görünümlü sahtekarlardan öğrenmeye kalkışıyorlar ve bu sahte şeyhlerde cemaat adı altında müritlerini istedikleri gibi evirip çeviriyorlar. Onlardan rant sağlayıp paşalar gibi yaşıyorlar. Elbette ki Türkiye’miz de cemaatlerin hepsi böyle değildir. Gerçekten islamı yaşayan, hiçbir dünyevi menfaat sağlamadan islamı anlatan, yaşayan, cemaatlerde vardır. Onlara can kurban. Onlar bizim konumuzun dışındadırlar. Allah c.c. onlardan razı olsun. Bizim konumuz birer proje olan sahtekar Şeyh müsveddeleri ve sahte cemaatlerdir.

Bakınız bir ilahiyat fakültesinde dekanlık yapmış bir tarikatın sahtekar müridi sosyal medyada neyi paylaşıyor: (yazısını çok özür dileyerek alıyorum) " .....ilişkiye girerken Şeyhinizi hayal ederek giriniz ki; doğacak çocuk bereketli ve ahlaklı olsun" Ulan dümbelek sahtekar böyle bir ibare hangi hadis ve kaynak kitaplarında geçiyor. Birde ilahiyat profesörü ve eski bir dekansın, hayır sen ilahiyatçı değil sahtekar bir dümbelekten başka bir şey değilsin.

Birde aynı sözü çok yaygın bir cemaatın bayan yazarı (gerçek bayanlara kurban olsun da neyse) bakınız; "Her anneye lazım" adlı kitabında neler saçmalıyor aynen alıyorum "....ilişki sırasında şeyhinizi hayal ediniz ki doğacak çocuk terbiyeli, bereketli, ahlaklı olsun" Bu sahtekara, bu dümbeleğe verecek çok cevabım var da sayfamı takip eden çok değerli ve kıymetli hanımefendi bacılarım dan utanıyorum. Zaten sizler ne diyeceğimi anladınız.

Bir diğer çok ünlü sahtekar da yanmaz kefenler, terlikler, okunmuş bal diye müritlerine yutturduğu nişasta şurubu satarak ve ağzında çiğnediği incirleri yedirerek cennete uçuruyor. Ve millete diyor ki: "Yarın mahşer günü Meleklere ben Nakşibendinin halidi kolundanım deyin Melekler sorgusuz sualsiz sizi cennete götürecektir. Vay sahtekar vay Cenneti parsellemiş önüne gelene dağıtıyor .

Bir diğer sahtekar salya sümük vaazlarında sahte gözyaşları döküp bayılıp ayılan Feto da millete kirli donlarını koklatıp yalatarak Cennete uçuruyor. Bir diğer tarikat müritleri de "bizim şeyhimize geliniz yarın kıyamet gününde bizim şeyh sizin elinizden tutup sırat köprüsünden geçirip cennete koyacaktır". diyor. Allah Allah garanti işte bu kadar olur.

Değerli dostlar!

Bu sahtekarların hepsini buraya yazsak sahifeler yetmez. Şunu bilelim ki kimse kimseyi elinden tutup cennete götüremez. Bu sahtekarlar ancak Dünyada harem hayatı yaşar ve topladıkları rantlarla paşalar gibi geçinip giderler.

Netice olarak dinimizi gerçek kaynağından öğrenelim ve hayırlı güzel amelleri işleyelim, yarın ahirette amelimiz olmasa hiç kimseden fayda göremeyiz. Bugünkü yazımı sevgili Peygamber (s.a.v.) Efendimizin bir hadisi şerifiyle bitiriyorum. Efendimiz s.a.v. biricik kızı Hz. Fatıma validemize r.a. şöyle buyuruyor: "Ey kızım Fatıma! Yarın ahiret gününde babanın peygamberliğine güvenme eğer salih amellerin olmazsa ben sana bir şey yapamam" İleride inşallah bu konuya yine devam edeceğiz.

Selam ve dua ile hoşça ve de dostça kalınız.