Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 24 Kasım Öretmenler Günü Kutlama Programı, 22 Kasım 2019 Cuma günü yapılacak Makam ziyaretleri ile başlayacak.

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yönetici ve öğretmenlerden oluşturulan bir grup, hasta olan öğretmenleri 22 Kasım 2019 Cuma günü evlerinde ve tedavi gördükleri hastanede ziyaret edecek.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yönetici ve öğretmenlerden oluşturulan bir grup ise, Huzurevi’nde kalan emekli öğretmenleri ziyaret edecek ve ebediyete intikal etmiş olan öğretmenlerin anısına kabir ziyaretleri yapacaklar.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI

24 Kasım 2019 Pazar Günü saat 09.00’da Atatürk Anıtı’na  24 Kasım Öğretmen Günü çelenginin konulması ile başlayan program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erecek. Program daha sonra OKSM’de devam edecek saat 10.30’da başlayacak program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak. Program daha sonra sırasıyla  emekli öğretmenler adına Kemal Bekdaş’ın konuşması, protokol konuşmaları, aday öğretmenlerin yemin töreni, emekli öğretmenlere hizmet şeref belgelerinin verilmesi, öğretmenler korosunun türkü konseri, oratoryo (şiir, drama), Türkiye Öğretmenler Kupası Bölge Müsabakalarında dereceye giren takımlara ödüllerinin verilmesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle özel eğitim öğrencileri arasında düzenlenen ‘Öğretmen’ konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen kompozisyon, resim ve şiir yarışmalarında ilk dörde giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erecek.

Editör: TE Bilişim