Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un danışmanı Erhan Angın, köy öğretmenlerinin moral ve motivasyonlarını yükseltmek, yapılan çalışmaları yerinde görmek, talep, ihtiyaç ve sorunları tespit etmek amacıyla Ordu’da bir dizi okul ziyaretlerinde bulundu.

Ordu Millî Eğitim Şube Müdürü Cevat Bingöl'ün beraberinde bulunduğu ziyaretlerde, ilk olarak Gölköy ilçesini ziyaret eden Bakan Ziya Selçuk'un danışmanı Erhan Angın, Şehit Bilgin Çelenk İlkokulu'nda öğretmenlerle bir araya gelerek, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile öğretmenleri video konferans yoluyla buluşturdu.

Gölköy ilçe ziyaretinin ardından, Gürgentepe ilçesini ziyaret eden Erhan Angın, Bahtiyarlar Şehit Birol Çelik İlkokul ve Ortaokulunu ziyaret ederek, burada da Bakan Ziya Selçuk ile öğretmenleri görüştürdü. Öğretmenlerle telekonferans yoluyla buluşan Bakan Ziya Selçuk, öğretmenlerle sohbet ederek, uzaktan ve yüz yüze eğitim sürecini değerlendirdi. Talep ve ihtiyaçlarını sordu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ordu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Danışman Erhan Angın ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Haber: Derya KARA

Editör: TE Bilişim