Yoğun iş temposu dolayısıyla 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde program gerçekleştiremeyen Başkan Güler, gittiği okullarda öğretmenler ile bir araya geldi. Okul müdürleri ve öğretmenler ile sohbet eden Başkan Güler tüm eğitimcilerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, çiçek takdiminde bulundu.

Ordu Lisesi’nden mezun olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e lise tarafından diploması hediye edildi.
Daha yaşanabilir bir Ordu için öğretmenlerin entelektüel birikimine ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Sizlere teşekkür borçluyuz. En şerefli ve meşakkatli mesleklerden bir tanesini yapıyorsunuz. Buraya sizin yükünüzü azaltmak için geldik. Ne gerekiyorsa bana direk ulaşım sağlayabilirsiniz. Belediyeciliğe sadece asfalt ve yol olarak bakmıyorum, bunlar işin basit kısmında kalıyor. Esas olan kaliteyi artırmak ve daha yaşanabilir bir Ordu yapmak. Bu konuda sizlerin entelektüel birikimine ihtiyacımız var. Öğretmenlerimizin daha mutlu bir ortamda olabilmeleri için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bunlar için her yerde yaptığımız plan, program ve koordinasyonu siz eğitimcilerimiz ile de sağlayacağız ”dedi. Ziyaretlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e İl Milli Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin BAŞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek eşlik ettiler.
 

Editör: TE Bilişim