Müdür Vargeloğlu’na ilçe ziyaretlerinde İnşaat ve Emlak Hizmetleri Biriminden sorumlu Şube Müdürü Erol Başar, Gölköy İlçe Millî Eğitim Müdürü Özgür Devrim Çelenk, Gürgentepe İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Bilü ve idareciler hazır bulundu.

 İlçelerde güçlendirme çalışmalarının yürütüldüğü okullarımızı ziyaret eden Müdür Vargeloğlu, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü idarecilerinden, okul müdürlerinden ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

İlçe ziyaretlerine devam eden güçlendirme, bakım ve onarım çalışmalarını yerinde gören Vargeloğlu, Gölköy ve Gürgentepe ilçelerinde inşaat alanlarında incelemelerde bulundu. Ordu Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Kontrolörleri ile görüşerek güçlendirme çalışmalarının son durumunu değerlendirdi. Yürütülen ve planlanan faaliyetlerin süreci hakkında bilgi alarak yapılması gerekenlerle ilgili görüşlerini ifade etti.

Gölköy ilçe ziyaretinde güçlendirme faaliyetlerini Belediye Başkanı Fikri Uludağ ile birlikte ziyaret ederek yerinde gören Vargeloğlu, okul ziyaretlerinde de bulunarak, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim