Altınordu ilçesindeki okul ziyaretlerine Boztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile başlayan Müdür Vargeloğlu, ardından Altınordu Penbe - İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret ederek, idarecilerden yürütülen faaliyetler ve uzaktan eğitim süreci konusunda bilgi aldı.

Okul ziyaretlerinde yönetici ve öğretmenlerle bir araya gelerek, tanışma fırsatı bulduğunu belirten Müdür Vargeloğlu, "Eğitim bir gönül işi ve aynı zamanda ekip ruhuyla çalışmayı gerektiren bir iştir. Okul ve kurumlarda birlik ve beraberliğin, istişarenin, personel, öğrenci ve veliye değer vermenin, ekip ruhu oluşturmanın eğitimin seviyesinin yükselmesinde etkisi yüksektir." diye konuştu. Ayrıca, eğitimin geleceğimiz için ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Müdürümüz Mehmet Fatih VARGELOĞLU, Bakanlığımız 2023 Vizyon Belgesi ışığında çalışmalarımız hızla devam ediyor. Çocuklarımızı özellikle sanata, spora, kültürel faaliyetlere yönlendirelim. Her bir öğrencimize farklı etkinliklerde rol verelim ve kendini gerçekleştirme fırsatını tanıyalım." dedi.

Toplantının ardından okullarda kurulan bölümleri ziyaret ederek, yürütülen faaliyetleri yerinde gören Vargeloğlu, yapılan atölye çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim