Altınordu Yeşilyurt Ahmet Karlıbel İlkokulu/Ortaokulu'na gerçekleştirilen ziyarette, 2019-2020 eğitim öğretim yılına yönelik planlanan ve yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında Okul Müdürü Sinan Akyürek ve idarecilerden bilgi alan Ordu Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, yapılmış olan onarım ve tadilat çalışmaları ile çevre düzenlemesi, okul bahçesinde yapılan çalışmaları yerinde gördü.

Müdür Baş, öğretmenler odasında okul idareci ve öğretmenleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulunurken, talep, ihtiyaç ve önerilerini dinleyerek, görüşlerini ifade etti. Görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Müdür Baş, öğretmenlerle sohbet etti. Eğitim öğretim faaliyetlerinin yürütülmesinde ve eğitim kalitesinin artırılmasında öğretmenlerden beklentilerini dile getirdi.

Müdür Baş, sonrasında öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, sohbette bulundu. Öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, yakından ilgilenen ve derslerine katılan Müdür Baş, "Hayallerinizi gerçekleştirebilmeniz konusunda bizim yapabileceğimiz bir şey var mı?" diye sorarken, taleplerini ileten öğrencilere yapılacak çalışmalar konusunda bilgi verdi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim