Okul yöneticileri ve öğretmenler, öğrenci servis araçlarını günlük olarak denetlemekte, öğrencilerin servislerden inip okula girişlerini ve servis araçlarına binip eve gidişlerini kontrol ediyorlar.

Günlük denetimlerin yanı sıra yapılan planlama doğrultusunda genel ve ayrıntılı denetimlerde yapılıyor.

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün planlaması doğrultusunda Cumhuriyet İlkokulu/Ortaokulu, Kökenli İlkokulu/Ortaokulu, Gökömer İlkokulu, Karacaömer İlkokulu/Ortaokulu, Gerce Şehit Bülent Demirkaya İlkokulu ve Saraycık İlkokulu/Ortaokulunda öğrenci servis araçlarının geniş kapsamlı denetimi yapıldı. Yapılan denetimlerde servis araçlarının genel kontrolü, okul servis araçları yönetmeliğine uygunluğu, pandemi tedbirlerine uyulup uyulmadığı kontrol edildi. Denetimlerde servis araçlarında herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Okullarımızın ve müdürlüğümüzün öğrenci servis araçlarını denetimleri yıl boyu devam edecektir. Öğrencilerimizin sağlıklı servis hizmeti almaları adına gerekli önlemleri alarak öğrenci servis taşımacılığı yapan şoförlerimize, servis hizmetlerini düzenli kontrol edip eksikliklerin giderilmesini sağlayan öğretmen ve okul yöneticilerimize teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verildi. Haber: Süheyla BAYRAM

Editör: TE Bilişim