Ordu Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, okullarda yapılan eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili bilgi almak ve hijyen çalışmalarını yerinde görmek için yaptığı ziyaretler kapsamında Haki Yener İlkokulu ve Eskipazar İlkokulu/Ortaokuluna/İmam Hatip Ortaokuluna ziyarette bulundu.

Okul ziyaretlerinde sosyal mesafe kurallarına uyum, maske kullanımı ve temizlik çalışmalarını yerinde gören Müdür Vargeloğlu, "Yaptığımız okul ziyaretlerinde görüyoruz ki hijyen kuralları kapsamında yapılan temizlik çalışmaları ile maske kullanımlarının kontrolü, mesafe kurallarına uyma ve ateş ölçer kullanımı her gün düzenli olarak yapılıyor. Bu süreçte emek ve gayret gösteren tüm idareci, öğretmen ve personellerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Okulların derslik, öğretmenler odası, kütüphane, kantin, atölye ve birimlerini ziyaret ederek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Müdür Vargeloğlu, yapılması gerekenlerle ilgili talimatlarda bulundu. Okullarımızdaki EBA Destek Noktalarında, evlerinde internet imkanı olmayan öğrencilerimiz ile bir araya gelerek canlı ders ile eğitim alan öğrenci ve öğretmenlerle buluştu. Öğretmenlerle sohbette bulunarak, talep ve ihtiyaçlarını soran Müdür Vargeloğlu, "Her gün okullarımız ziyaret ederek, sizlerin çalışmalarını ve ihtiyaçlarını yerinde görmeye devam ediyoruz. Eğitimin her alanında yaptığınız çalışmalarla öğrencilerimize verdiğiniz değeri görmek bizleri mutlu ediyor. Gayret ve destekleriniz için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum." dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim