Altınordu Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2. Birleşimi Altınordu Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapıldı. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in izinli olması dolayısıyla Başkan Yardımcısı Ahmet Akyurt Başkanlığı’nda gerçekleştirilen Altınordu Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2. Birleşimine AK Parti, CHP ve MHP’li meclis üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Altınordu Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. Birleşimi Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akyurt’un açılış konuşması ile başladı. Konuşmasında tüm İslam Alemi’nin Ramazan ayını tebrik eden Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akyurt, konuşmasının ardından gündem maddelerine geçti. 2 maddeden oluşan Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. Birleşiminin ilk maddesi olan İmar Komisyonu raporu oy birliği ile kabul edildi.

KESİN HESAP CETVELİ OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. Birleşiminin bir diğer maddesi de 2018 yılı Kesin Hesap Cetveli’nin görüşülmesi oldu. Gündem maddesinin okunmasının ardından Altınordu Belediyesi 2018 Yılı Kesin Hesap Cetveli yapılan oylama sonucunda oy birliği ile kabul edildi.

  1. Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2. Birleşimi yapılan oylamaların ardından sona ererken Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ise 10 Haziran Pazartesi günü yapılması kararlaştırıldı. *YENİDÖNEM

Editör: TE Bilişim