Ordu’da oto kiralamada söz sahibi olan yerli marka Venüs Rent A Car araç kiralama firması şehit aileleri ve gazilere, indirimli araç kiralama kampanyası başlattı.

Ordu’nun Altınordu Bucak Mahallesi, 350. Sokak’ta faaliyet gösteren firma, düzenlediği kampanyada şehit aileleri ve gazilerin birinci derece akrabalarına  araç kiralamada yüzde 25 indirim yapacak.

Kısa adı POLŞAD olan Polis Şehitleri ve Malül Gazileri Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek POLŞAD Başkanı Şenel Şahin ile birlikte masaya oturan Venüs Rent A Car Firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Türkyılmaz şehit aileleri ve gazilere yüzde 25 indirim yapacaklarına dair protokole imza attı.

Venüs Rent A Car Firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Türkyılmaz protokol imza töreninde yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk projesi kapsamında böyle bir çalışmaya imza attıklarını söyledi. Şehitlik ile gazilik kavramlarının inancımızda ve kültürümüzde çok önemli bir yeri olduğuna dikkat çeken Tolga Türkyılmaz, “siz gaziler ve şehit yakınları bu vatan ve millet için hem canlarını verip şehit olmuş hem de bedenlerinizin bir kısmını bu uğurda feda etmiş ve  gazi olmuş fedakar insanlarsınız. Biz millet olarak sizlere ne kadar minnettar olduğumuzu söyleyip vefa duygumuzu dile getirsek de az olur. Bizler Venüs Rent A Car firması olarak şehit yakınları ve gazilerimizin hep yanında olduğumuzu ve bundan sonrada olacağımızı bir kez daha belirtiyor bunun nişanesi olarak bu kampanyaya imza atıyoruz” dedi. Kampanyanın şehit ailelerine ve gazilere hayırlı olmasını dileyen Türkyılmaz, bir kez daha tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, gazilerimize de sağlık sıhhat diliyorum” dedi.

Şehit aileleri ve gaziler adına bu projeyi hayata geçirdikleri için mutlu olduklarını belirten POLŞAD Başkanı Şenel Şahin ise Venüs Rent A Car firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Türkyılmaz’a şehit aileleri ve gazilere desteklerinden dolayı teşekkür etti. Haber: Muzaffer ŞENSOY

Editör: TE Bilişim