Firmanın çalışanları, çalışanlarının ebeveynleri ve ya engelli yakınları için yaptığı bu merkezde Çaybaşı halkının doğal ortamda ürettiği gıdalar da pazarlanacak.  İlçe ekonomisi canlanırken, üretim artacak. Firma 91 ülkede bulunan çalışanları için sosyal donatı merkezini Çaybaşı ilçesinde projelendiriyor. Belediye ile firma arasında sözleşme imzalandı. Sadece Ordu değil, bölgeyi de değiştirecek bu önemli proje hakkında Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, Ordu Yeni Dönem’e özel açıklamalarda bulundu. 

"250 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK"

Türkiye'de ilk kez bir kamu kurumunun böyle bir projeye ev sahipliği yaptığına dikkat çeken Başkan Yanık, 250 kişinin de bu projeyle iş sahibi olacağını vurguladı. Yanık şöyle konuştu:

"İnşallah bu projeyi iki alanda yapmayı planlıyoruz. Birisi Çaybaşı Bayrak Tepesi, diğeri de İlküvez'deki Radar Mevkii. Ön görüşmeler ve protokoller tamamlandı. Bu proje hem ilimizin tanıtımı açısından, hem de bölge ekonomisi açısından çok önemli. Bu tesisler bittiğinde, 250 kişi istihdam edilecek ve turizm tesisimiz de tamamlandığında da orada 450 kişi istihdam edilecek. Bizim bu çalışmalarımız kapsamında toplamda bin kişi istihdam edilmiş olacak. Bunu genele yaydığımızda bölgenin tamamı projelerden faydalanmış olacak. Çaybaşı Ordu'nun en güzel yaşanabilir ilçe merkezlerinden biri olacak." 

Editör: TE Bilişim