Kısa bir süre önce Çambaşı Yaylası’nda faaliyete geçen bungalovlar şehrin stresinden uzaklaşmak isteyen 7’den 70’e herkesin beğenisini kazandı. Konforu ve özel dizaynıyla dikkatleri üzerine çeken bungalovlar vatandaşları eşsiz doğa manzarasıyla da görenleri hayrete düşürüyor. Aynı zamanda kar motoruyla ulaşım sağlanan bungalovlara giderken vatandaşlar eşsiz bir yolculuğun keyfini yaşıyor.

“TÜRKİYE’DEN DEĞİL, DÜNYADAN DA BURANIN NERESİ OLDUĞUNU SORUYORLAR”

Bungalov projesinin sadece Türkiye’de değil dünyada da ses getirdiğini dile getiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ordu’da kış turizmini geliştirmek ve Ordu’yu her mevsim yaşanılabilir bir hale getirmek amacıyla çalışmalarımız her yönlüyle devam ediyor. Bu kapsamda Ordu’nun yaz ve kış mevsiminde gözde mekânlarından biri olan Çambaşı Yaylamızda bungalovlar inşa ettik. Burası özenle dizayn edildi. Konforuna da diyecek yok. Bungalovların faaliyete geçmesiyle birlikte 7’den 70’e herkes büyük ilgi gösterdi. Sadece Türkiye’den değil, dünyadan da buranın neresi olduğunu soruyorlar. Mayıs ayına kadar tüm rezervasyonlarımız dolu. Bundan dolayı yoğun talep üzerine bungalovlara yenilerini ekleyeceğiz. Her şeyiyle fevkalade bir çalışma. Bungalovlara not vermek gerekirse benden 5 yıldızlı pekiyi” dedi.

“5 YILDIZLI OTEL 5. KATA YÜKSELDİ”

Verilen sözlerin bir bir tutulduğunu söyleyen Başkan Güler, “Çambaşı Yaylamız’da 5 yıldızlı otel çalışmalarımız devam ediyor. Kaba inşaatı bitti ve 5. katına gelindi. Daha sonrasında çevre düzenleme çalışmalarına geçilecek. Burada gölet çalışmalarımız da devam ediyor. Yaptığımız projelerle Ordu marka şehir olma yolunda hızla ilerliyor. Verdiğimiz sözleri tutuyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim