Temel atma töreninde açıklamalarda bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar; “Fatsa Organize Sanayi Bölgemizde 180 kişilik istihdam sağlayan, bu yıl Van Cat markası ile World Branding Forum tarafından Evcil Hayvan Temizliği ve Sağlığı Kategorisinde ‘’Yılın Markası’’ ödülüne layık görülen 56 ülkeye ihracat gerçekleştirilen ve Avrupa’nın üretim ve paketleme kapasitesi en yüksek 3 firmasından biri olan şehrinizin marka işletmesi Bentaş Bentonit firmasının ek işyeri sahasının temel atma törenine katıldık. Tamamlandığında 40 kişilik ek istihdam sağlayacak olan firmamıza çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Temel atma töreninin ardından firmayı ziyaret eden Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar burada firmanın yatırım projeleri ve gelecek projeksiyonları hakkında brifing aldı.

Başkan İbrahim Etem Kibar burada yaptığı açıklamada göreve geldiği ilk günden bu yana sanayicilerin problemlerini  yakından takip ettiklerini ve bu problemleri ortadan kaldıracak eylem planlarını hızla hayata geçirdiklerini belirtti.

Başkan Kibar, Organize Sanayi Bölgesinde doğalgaz çalışmalarının tamamlandığını ve bu sayede Fatsa OSB’de faaliyet gösteren firmaların rekabet gücünü arttırarak yatırım ortamının daha avantajlı hale getirildiğini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim