Yeşilırmak Bölgesinde hizmet veren ve yaklaşık 40 yöneticiye sahip olan YEPAŞ, iş dünyasında başarıya ulaşmış insanları çalışanları ile bir araya getirerek tecrübe paylaşımlarını gerçekleştiriyor. YEPAŞ ‘Yönetici Akademi’ bu ay, 1969 yılında Samsun’da kurularak uzun yıllar bölgede gıda tedarikçisi olarak hizmet veren, pazardaki ihtiyaçları takip ederek faaliyet alanlarını genişletmiş ve 2011 yılından itibaren komşu ülkelere Uzak Doğu ve Asya'ya tahıl ihracatı yapmaya başlamış Ulusoy Gıda yöneticileri Ulusoy Gıda gurubu Onursal Başkanı Fahrettin Ulusoy ve Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy’u ağırladı.

YEPAŞ Yönetici Akademi buluşmaları programı öncesinde kısa bir konuşma yapan YEPAŞ Genel Müdürü Arif Akşam, “Şirketimizin en önemli kaynağının çalışanları olduğuna inanıyoruz. Çalışanlarımızın hayata ve işlerine bakışlarını genişletecek her türlü bilgilendirmenin hem Şirketimiz için hem de ülkemiz için büyük yatırım olduğunu biliyor ve bu doğrultuda iş gerçekleştirmelerinde bulunuyoruz. Bu anlayışla bölgemizde bulunan profesyonel iş hayatında pek çok başarıya imza atmış sektör liderleri ile tanışma, sohbet etme, bilgi ve tecrübe aktarımı eksenli buluşmalarını bu ay Ulusoy Gıda ile gerçekleştirdik. Yoğun iş temposundan bizlere zaman ayırıp katıldıkları için de ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

Ulusoy Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy katılımcılara özel olarak hazırladığı sunumunu yaparak iş hayatındaki edinimleri ve birikimlerini aktardı. Sunum sonrasında katılımcıların sorularını yanıtlayan Ulusoy, çoğu kez bu tür organizasyona katılım sağladığını ama ilk kez babası ile birlikte olduklarını ve oldukça heyecan duyduğunu aktardı.

Program sonunda YEPAŞ Genel Müdürü Arif Akşam, Ulusoy Gıda Onursal Başkanı Fahrettin Ulusoy’a ve Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy’a plaket sunarak teşekkür etti. Fahrettin Ulusoy, Ulusoy Gıda’nın 50. Yılına özel çıkarmış olduğu ‘Hayatımdan Satırlar’ kitabı imzalayarak katılımcılara hediye etti.

Editör: TE Bilişim