“HER ŞEY DAHA TEMİZ ÇEVRE İÇİN”

Ordu Büyükşehir Belediyesi temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ordu sınırları içerisindeki farklı noktalarda onarım bakım ve mıntıka temizliği yapıyor.

BAŞKAN GÜLER: “EKİPLERİMİZ 7/24 SAHADA

Daha temiz bir Ordu için kolları sıvadıklarını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler; “ Belirlenen program dahilinde, ilimizin çehresini değiştirecek çalışmalara imza atıyoruz. Park, bahçe, kaldırımlar, okul bahçelerimiz, refüjler, mezarlıklar ve mesire alanlarında çim biçme ve yabani ot temizliklerini aralıksız sürdürüyoruz. Bir yandan Avrupa’ya, diğer yandan Asya’ya tek bağlantı güzergahı olan Karadeniz Sahil Yolu’nun Fatsa, Altınordu ve Gülyalı ilçe merkezlerinden geçmesi temizlik anlamında belediyemize artı bir yük bindiriyor. Seyir halindeki araçlardan bilinçsizce atılan çöpler, çevre kirliliğine neden olmakta. Her gün binlerce aracın geçtiği bu güzergahların temizliği ilimiz açısından çok önemli. Bu noktada ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar” diye konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, temiz ve daha yaşanabilir bir çevre için çalışmaların artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim