Ordu’da ilçe ziyaretlerini sürdüren AK Partili Milletvekili Metin Gündoğdu Kumru’da devam eden yol çalışmalarını inceledi. , Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı ve Milletvekili Metin Gündoğdu, Kumru Niksar Yolu için gerekli 20 Milyon TL’lik kaynak için düğmeye bastı.

Kumru’da İstişare Toplantısı

Sabah saatlerinde Kumru’ya giden Milletvekili Metin Gündoğdu Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva, İlçe Başkanı Aydın Çavuş ve Gölköy Eski Belediye Başkanı Ali Kemal Mert ile Kumru Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Kadın ve Gençlik Kolları mensuplarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Toplantı sonrasında ilçe merkezinde esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Metin Gündoğdu, 22. Dönem Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa ile de bir araya geldi.

Gündoğdu ve Arıncı Genel Müdür ile Görüştü

Beraberindeki heyet ile Eskiçokdeğirmen - Tekkiraz bağlantı yolunda Kumru Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü beton yol çalışmasını inceleyen Metin Gündoğdu, Karayolları Genel Müdürlüğünce yapılan Kumru Niksar Yolu şantiyesini de ziyaret etti. Yol çalışmalarının yavaşladığına dair bilgi alan Gündoğdu, Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı, Kumrulu Yunus Arıncı ile görüşerek yol çalışmaları için kaynak ihtiyacı olduğunu aktardı. Gündoğdu yaptığı açıklamada “Dün Korgan-Niksar Yolunda sona gelindiği müjdesini vermiştik. Kumrulu hemşerilerimiz de sosyal medyadan Kumru-Niksar Yolu çalışmalarını sordular. Bugün de Kumru’da çalışmaların yapıldığı bölgeyi ziyaret ettim. Çalışmaların hızlandırılması için gerekli 20 Milyon TL’lik kaynak için düğmeye bastık. Devlet Denetleme Kurulu Başkanı, Kumrulu hemşerimiz Yunus Arıncı da Karayolları Genel Müdürümüzle kaynağın aktarılması hususunda görüştü. İnşallah en kısa sürede prosedürler tamamlanacak ve yol yapım çalışmaları hızlanacak” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim