Gerçekleştirilen toplantıda Ordu için yapılan ve yapılacak olan projelerin değerlendirilmesi yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi ve Kent Konseyi Çocuk Meclisi’nden gelen öneriler de değerlendirmeye alındı.

“ORDU’NUN TANINIRLIĞI ARTTI”

Yapılan çalışmalarla Ordu’nun tanınırlığının artığını söyleyen Başkan Güler, “Şehrimizde kış turizmini geliştirmek amacıyla yaptığımız projeler meyvesini vermeye başladı. Bu anlamda yaylalarımızda gerçekleştirdiğimiz kar festivallerine yoğun katılım sağlandı. Bungalovlarımızdan tutun kayak merkezimize kadar her yer vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi gördü. Böylelikle Ordu’nun tanınırlığı arttı. Ordu’da bulunan 155 adet destinasyon alanımız tek tek gezildi ve buraların turizme hazırlanması için çalışmalarımız başlatıldı. Ordu’nun zenginliğini sadece tarımsal gelirlerle ikiye katlayabilecek çalışmalar yapıyoruz. Dünyanın sayılı mimarlarına Boztepe için klasik cam terasın dışında özel bir tasarım yaptırdık. Bu proje ile Boztepe örnek bir yer olacak. 19 ilçemizde 19 yeni yerleşim alanı oluşturacağız. Ayrıca Kurul Kalesi’nin üzerini kapatarak burada 12 ay kazı çalışmaları yapılabilecek” dedi

“BEN 60 binin üzerinde projeye imza attım”

Toplantıda konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ben iddialı biriyim. Buraya sadece belediye başkanlığı yapmak için değil 2050 Ordu’sunu oluşturmak için geldim. Ben 60 binin üzerinde projeye imza attım. Hayata geçirilen projelerimin hiçbirinden eleştiri almadım” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim