Altyapıdan ulaşıma, tarımdan teknolojiye birçok alanda yaptığı yatırımlarla Ordu’ya vizyon kazandıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan en acı günlerinde de vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Parklar ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Mezarlıklar ve Cenaze Hizmetleri Şube Müdürlüğü uhdesinde verilen hizmetlerle zor günlerinde vatandaşlara her türlü kolaylığı sağlayan Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki 3 bin 625 mezarlığın bakım, onarım ve temizliğini de düzenli olarak yapıyor.

Bu bağlamda mezarlıkların dış görünüşünün daha estetik bir görüntüye kavuşması amacıyla kent genelinde bakım ve düzenlenme çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsal mahallelerdeki mezarlıklarda da bakım, onarım ve çevre düzenlemesini periyodik olarak sürdürüyor.

Çalışmalarına Ordu’nun 19 ilçesinde bulunan 3 bin 625 mezarlıkta tüm hızıyla devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Mesudiye, Ulubey, Aybastı, Perşembe, Altınordu ve Çatalpınar ilçelerinde bulunan birçok mezarlıkta ise duvar çalışmaları gerçekleştiriyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi ayrıca 19 ilçede ihtiyaç duyulan mezarlıklara telçit, beton direk, çimento gibi malzeme desteğinde bulunuyor. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim