Tam 40 yıldır bugünü beklediler. Hasret sona erdiğinde duygular gözyaşıyla dile geldi.

Hürriyet Mahallesi İnören sokakta yaşayan vatandaşların da 40 yıllık yol hasretlerine Başkan Aşkın Tören son verdi. Başkan Tören’in talimatlarıyla başlayan 400 metrelik yeni yol açma çalışması ile 6 hane ilk defa evlerinin kapısından araçla ulaşım imkanına kavuşuyor.

Başkan Aşkın Tören öncülüğünde “Bütün Şehir Eşit Hizmet” parolası ile 92 mahallede çalışmalarını kesintisiz sürdüren Altınordu Belediyesi en ücra noktalara kadar ulaşıyor ve vatandaşların hayatlarına dokunuyor.

40 yıl sonra gelen yol sevinciyle büyük bir çileden kurtulan yöre sakinleri duygu dolu anlar yaşadı. Vatandaşlar dualarla Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e ve Altınordu Belediyesine teşekkür ettiler.

EZİYET SON BULDU

İlk defa yola kavuşan 6 hane adına açıklama yapan Hürriyet Mahallesi Muhtarı Selami Gür; “Allah’a şükür Başkanım Aşkın Tören bu işin peşine düştü bize öncülük etti. Burada yaşanan çileye son verdi. Vatandaşlarımız adına başkanımız Aşkın Tören’e çok teşekkür ederim sağ olsun, var olsun. İyi ki Altınordu Belediyemiz var.” sözleriyle teşekkürlerini iletti.

Yola kavuşmanın sevincini yaşayan bölge sakinleri ise; “40 Seneden beri burada çok zahmet çektik. Uzun süreden beri beklediğimiz bir yoldu. Sırtımızda yıllardır çok yük taşıdık. Çok eziyetimiz vardı. Hastamız olsa sal ile gelinecek durumdaydık. Fındığımızı sırtımızda taşıdık yıllarca. Kapıya kadar yol gelmediği için araçlarımızı başka evlerin kapılarına park etmek zorunda kalıyorduk. Aşkın Başkanımız çilemizi gördü ve yolumuzu başlattı. Sonsuz teşekkür ediyoruz. Allah Başkanımızdan razı olsun" şeklinde dua ve teşekkür ettiler. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim