Yayınlanan basın duyurusunda, “Öncelikle Ordu halkının ve camiamızın Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek, bayramlarda sağlıklı, huzurlu bir şekilde, kardeşçe bulaşmayı temenni ediyorum.

Hafta sonu kendi sahamızda oynamış olduğumuz Darıca Gençlerbirliği müsabakasından bir puan alarak play-off müsabakalarına katılmayı garantilemiş olduk. Teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyorum.

TFF statüsü gereği play-off müsabakaları 2. ile 5. ve 3. ile 4. takımlar oynayacak ve ilk müsabakalar 4 ile 5. takımların sahasında oynanacak olup, bizde rakibimiz ile ilk maçımızı kendi sahamızda gece maçı olarak oynayacağız.

Hepimiz inandık. Artık geri dönüşümüz yok. Azimle, hırsla çalışarak ve oynayarak play-off müsabakalarında başarılı olarak bir üst lige çıkmayı hedefledik. Şehrimiz bunu ve daha fazlasını hak ediyor. Teknik heyet ve futbolcularımız, taraftarlarımız, biz yönetenler hep beraber başaracak güçteyiz. İnandığımız yolda birlikte yürüyoruz.

TFF. 3. Lig 3. Gurupta bulunan şehrimizin diğer takımı, 1967 Orduspor kulübü de play-off’a kaldı. 1967 Orduspor kulübünü de tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Taraftarlarımıza güveniyoruz. Bizleri yalnız bırakmasınlar. “BİZ” olursak başaramayacağımız hiçbir şey yoktur.” ifadeleri kullanıldı. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim