İlçeleri bugüne kadar mesken tutan MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, bu kez de çok kapsamlı bir programa imza atarak adeta, “Adım Adım MHP geliyor” dedirtmeye başladı.

Başkan Şanlıtürk, bu haftaki programına MHP Mersin milletvekili Baki Şimşek, MYK Üyeleri Necmi Yıldırım, Davut Haskırış ve Yüksel Aydın’ı da yanına alarak Ordu’nun tamamında seri programlar gerçekleştirecek.

Başkan Şanlıtürk, beraberinde ki heyetle birlikte ilk etapta 24 Haziran 2022 Cuma günü Ulubey, Kabadüz, Gülyalı ve Altınordu İlçelerinde “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temalı toplantıları gerçekleştirecek.

Akabinde ise 25 Haziran 2022 Cumartesi günü Akkuş, Çaybaşı ve Perşembe ilçelerinde aynı temalı toplantıları sürdürecek. Başkan Şanlıtürk, haftanın finalini ise 26 Haziran 2022 Pazar günü Mesudiye ve Gölköy ilçelerinde noktalandıracak.

Bu arada Başkan Şanlıtürk, start vereceği programların ilk günü ise 24 Haziran 2022 Cuma günü Ulubey, Kabadüz, Gülyalı ve Altınordu İlçelerinin ardından aynı gün akşam saat 19.00’da RAMADA PLAZA BY WYNDAM Ordu otelinde “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temalı yemekli bir toplantı gerçekleştirecek.

Başkan Şanlıtürk, bütün Orduluları davet ettiği bu program içinde şunları söyledi; “Değerli dava arkadaşlarım, kıymetli hemşerilerim. Muhterem Genel Başkanımız Doktor Devlet Bahçeli beyefendinin talimatlarıyla “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temalı toplantılar kapsamında; Mersin milletvekilimiz Sayın Baki Şimşek, MYK Üyelerimiz; Sayın Necmi Yıldırım, Sayın Davut Haskırış ve Sayın Yüksel Aydın beylerin katılımlarıyla İlimizin tamamında programlar yapılacaktır.

Tüm dava arkadaşlarımızı ve hemşerilerimizi yapılacak programlara davet ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar söz verdiğimiz gibi Ordu’nun her yerinde çalışmaya devam ediyoruz. Tüm teşkilat mensuplarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyor, programlarımıza katılımlarınızı önemle arz ediyorum” Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim