Halit Tomakin bir süre önce eşi Gülşen Tomakin’i kaybetmişti. Muhasebe yazılımı üzerine firması olan gelin Sonnur Turan’ın Trabzonlu olduğu öğrenildi.

Üst düzey davetlilerin de aralarında bulunduğu nikaha katılım yüksek oldu. Çiftin nikahını Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler kıyarken aralarında Ordu Valisi Tuncay Sonel, AK Parti Ordu Milletvekillerinin de bulunduğu 16 kişi nikaha şahit şahitlik etti.

Nikahın en dikkat çeken anı ise Başkan Güler’in, nikah kıyılırken Halit Tomakin’i uyarması oldu. Başkan Güler, önce gelin hanıma sonra Halit Bey’e evlenmek istiyor musun sorusunu yöneltti. Daha sonra da Halit Tomakin’e soran Başkan Güler, Tomakin yüksek sesle “Evet” deyince Başkan Güler’de, “ Bu yüksek ses evliliğinizde inşallah olmaz diyerek bu son olsun” uyarısını yaptı.

Çiftin şahitleri arasında Ordu Valisi Tuncay Sonel, AK Parti Ordu Milletvekilleri Şenel Yediyıldız, Ergun Taşçı, Metin Gündoğdu ve önceki dönem milletvekili Eyüp Fatsa ile birlikte 16 isim yer aldı. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim