“UCUZ ÜRÜNLERE YUMURTAYI DA EKLEDİK”

Akça, “Ziraat odası olarak üreticiden alarak arada aracı olmadan tüketiciye ucuza ürünler getirdik örnek mercimeğinden tutunda pirinç, soğana kadar. Bunun yanına bir de yumurta ekledik üreticiden aldığımız gibi direk tüketiciye sunuyoruz. Çok büyük rağbet de görüyor. İnşallah devamını da sürdüreceğiz” diye konuştu.

“ÜRETİCİNİN GİRDİ MALİYETLERİNİ DÜŞÜRMEK İÇİN ÇABALIYORUZ”

Sadece gıdada değil üreticinin girdi maliyetlerini düşürmek için çok çabalarının da olduğunu söyleyen Akça, “Biz yaptığımız kampanya süresince temin ettiğimiz ucuz ve kuru gübreyi 5 bin TL’den vatandaşın hizmetine sunmuştuk. Çok da rağbet görmüştü. 15 gün önce piyasalarda azotlu gübrenin fiyatı bayağı bir düşüş yaşadı 4 bin 300 liraya gerilemişti. Bu süreçte vatandaşlarımızı hemen bilgilendirerek mesaj üzerinden olsun sosyal medya üzerinden olsun vatandaşlarımızın ucuz ürüne ulaşmasını sağladık. 500 tona yakın vatandaşımızı buluşturduk” dedi.

“ÜRETİCİLERE MÜJDEMİZ VAR”

“Her şeyi üreticimizin hizmetine sunmaya çalışıyoruz” şeklinde konuşan Başkan Atakan Akça, “ilerleyen zamanlarda fındık bahçelerinde ilaçlama dönemi başlayacak. Üreticilerimize sürprizimiz olacak. Kampanyalı ürünler satacağız. Özellikle ilaç ve yaprak gübresinden çünkü bu dönemde mazot ve gübre fiyatları çok yüksek olduğu için birçok vatandaşımız kışlık gübresini atamadı. Biz bunları telafi ettirecek daldan beslenecek yapraktan beslenecek, vatandaşın önemli derecede menfaatine yarar sağlayacak derecede hizmetlerine sunacağız. Bizi takip etsinler. Girdi maliyetlerine az da olsa fayda sağlayacağız” müjdesini verdi. Haber: Sibel YILMAZ

Editör: TE Bilişim