TVF Erkekler 1. Lig B gurubu müsabakalarının 2. yarısında 3. hafta karşılaşmaları kapsamında Niksar Belediyespor'un konuğu olan yeşil-beyazlı ekip deplasmanda taraftar desteğini de arkasına alarak setleri (25-22) (25-20) (25-23) önde tamamladı.

Müsabakanın Niksar'da oynanmasına rağmen salonu dolduranların büyük bir kısmının Akkuş taraftarı olduğu gözlerden kaçmadı.

Sakatlıklara rağmen hedefe emin adımlarla ilerlediklerine değinen Kulüp Antrenörü Serkan Oğuz maç sonu yaptığı açıklamasında: "Sakatlığı devam eden Çağlar Göksu, uzun bir aradan sonra antrenmanlarımıza katılmaya başladı. Niksar deplasmanında parolamız 3 puandı, hedefimizi gerçekleştirerek taraftarımızın da desteği ile 3 puanı evimize taşıdık. Önümüzde zorlu bir lig var, Play-Off iddiamız dün olduğu gibi bugünde devam etmektedir.Niksar maçında alt yapıdan yetiştirdiğimiz genç arkadaşlarımıza fırsat verdik, onların fiziksel ve zihinsel kondisyonları geliştirmek, saha içerisinde performanslarını ölçmek adına maçlarda yer almasını sağlıyoruz. Bizleri her zaman yalnız bırakmayan başta Belediye Başkanımız İsa Demirci'ye, Kulüp Başkanımız Soner beye ve 7. adam olarak sürekli yanımızda olan taraftarlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Müsabakayı protokolden Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Akkuş Belediyespor Kulüp Başkanı Soner Efil ve Niksar Belediyespor kulüp yöneticileri de takip etti.

Maç sonunca rakip takım yönetimi ve oyuncularını tebrik eden Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, yeşil-beyazlı ekip ve yönetimi kutlayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.    *YENİDÖNEM

Editör: TE Bilişim