Başkan Aşkın Tören, "Vizyonu Dünya Kenti Altınordu" hedefiyle en ince ayrıntısına kadar titizlikle planladığımız yatırımlar ve projelerle şehrimizi yarınlara hazırlıyoruz" dedi.

ŞEHRİN ALTYAPISI SAĞLAM TEMELLER ÜZERİNE YÜKSELİYOR

Kent merkezinde her yağışta su taşkınları yaşanan ve akut sorun haline dönüşmüş noktalara müdahale ile başlayan sonrasında ise ara vermeden sokak sokak sürdürülen planlı çalışmalar ve kapsamlı yatırımlar sonucu şehrin altyapısı sağlam temellere oturtuldu. Düz Mahalle ile başlayan çalışmalarda Yeni Mahalle alt ve üstyapısı ile tüm sokak ve caddeleriyle sil baştan yenilenirken Cumhuriyet, Karşıyaka, Şahincili, Subaşı, Bucak, Şirinevler, Güzelyalı, Kirazlimanı, Selimiye, Zaferimilli, Aziziye, Saray, Kumbaşı mahallerinde yıllardır girilmeyen sokaklar da sağlıklı altyapı ve konforlu üst yapıya kavuşturuldu.

150 KİLOMETREYE YAKLAŞAN KONFORLU YOL AĞI ŞEHRE RAHAT BİR NEFES ALDIRDI

Altyapının tamamlandığı sokaklarda gerçekleştirilen asfalt çalışmaları ile şehir modern ve konforlu yollar ile buluşturuldu. Altınordu Belediyesinin alt ve üst yapı çalışmaları sadece şehir merkezinden ibaret te kalmadı. Bütün şehir eşit hizmet ilkesi ile kentin her yanında sürdürülen çalışmalarda kırsal mahallelerin de beton yol ile ulaşım ağı güçlendirildi. Çalışmalar sonunda kentin ulaşım ağı 150 kilometreye yaklaşan standardı yüksek güvenli ve konforlu yol ile modern bir yapıya kavuşturuldu. İlçe merkezinde asfaltlanan sokak ve caddelerde araç ve yaya güvenliği için trafik akışını düzenleyen çizgilerin de çizildiği yollar, şehri yepyeni bir görüneme kavuşturdu.

“YAŞANABİLİR, MODERN VE TERCİH EDİLEN BİR ŞEHİR HEDEFİ İLE ÇALIŞIYORUZ”

Altınordu’yu geleceğe taşıyacak tüm vizyoner yatırımlarda olduğu gibi alt ve üst yapı çalışmalarını da yakından takip eden Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, "konforlu ve güvenli bir ulaşım için asfalt çalışmalarına önem veriyoruz. Hedefimiz Altınordu’da her yolu modern hale getirerek günümüz ihtiyaçlarını karşılayacak düzeye ulaştırmak" dedi.

Proje ve yatırımların devam edeceğini vurgulayan Tören, “hızla gelişen büyüyen ilçemizi alt ve üst yapı yatırımları ile birlikte yaşanabilir, modern ve tercih edilen bir şehir konumuna taşımak istiyoruz. Özellikle modern yapılaşma örneği toplu konut bölgelerini sağlam temellere oturtulmuş altyapı ile destekliyoruz.

Altınordu'muzu her alanda geleceğe taşıyacak ve en ince ayrıntısına kadar titizlikle planladığımız proje ve yatırımlarımızı bir bir hayata geçirmeye devam edeceğiz” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim