Kadınların sosyal yaşamda ve hayatın her alanında daha etkin bir şekilde yer almaları adına önemli projelere imza atan ve bu doğrultuda çalışmalarına titizlikle devam eden Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören'in talimatıyla hazırlanan hediyeler, şehrin dört bir yanındaki Altınordu’lu kadınlara ulaştırıldı.

Belediye tarafından dolu dolu hazırlanan programlar Belediye Başkanı Aşkın Tören'in Altınordu Belediyesi'nde görevli kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamasıyla başladı.

Başkan Tören, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün çok özel bir gün olduğunu belirterek, “Kadına saygı, değerlerimizin, gelenek-göreneklerimizin, tarihimizin ve sosyal hayatımızın temel dinamiğidir.

Kadınlarımız anne, eş, kız ve kardeş olarak toplumun her alanında çok önemli sorumluluklar üstlenen aile yapımızın temel direğidir. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Altınordu ilçemizde doya doya kutlayacağız" dedi.

“KADIN MERKEZLİ YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Kadın merkezli yatırımlarla kadın istihdamına verdikleri önemi de vurgulayan Başkan Tören: " Kadını merkeze alan üreten toplum üreten şehir hedefiyle yola çıktık. Altınordu Belediyesi olarak Kadın merkezli yatırımlarımızla; kadınlarımızın iş hayatına daha çok katılımlarını sağlamak, hayatın her alanında daha aktif bir rol almalarına öncülük etmek amacıyla birçok çalışmayı hayata geçirdik. Kadınlarımızı sadece üretimin değil aynı zamanda kültürün, tarihin, edebiyatın, sanatın ve yaşamın da öznesi olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de kadın istihdamına öncelik veren uygulamalarımız ve politikalarımız yine aynı kararlılıkla devam edecek." İfadelerini kullandı.

Belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinden oluşan heyetler ise Altınordu'da kurum, kuruluş, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilciliklerini tek tek ziyaret ettiler. Ziyaretlerde İçerisinde çikolata çiçek kahve ve çeşitli hediyeler bulunan paketler Altınordu'lu kadınlara ulaştırıldı.

Altınordu’lu Kadınlar bu anlamlı jesti için Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören'e teşekkür ettiler. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim