TÜM ÇİMÇİTLER VE KONTEYNERLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

Pandeminin ilk gününden bugüne öncü çalışmalara imza atan, salgınla mücadele kapsamında ilçede hummalı bir çalışma yürüten Altınordu Belediyesi şehirde bulunan tüm konteyner ve çimçitleri düzenli olarak yıkayarak dezenfekte ediyor. Pandemi sürecinin başından bu yana belediye hizmet alanlarında hijyenik ortam oluşması ve toplum sağlığının korunması noktasında 7/24 kesintisiz bir mesai veren belediye ekipleri, temiz ve yaşanabilir bir Altınordu hedefiyle çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Altyapıdan üst yapıya, sosyal ve kültürel belediyecilikten tarımsal hizmetlere her alanda ilkleri hayata geçiren Altınordu Belediyesi, hijyen ve dezenfeksiyon seferberliği ile de vatandaşların beğeni ve takdirini toplamaya devam ediyor.

Bu kapsamda her gün çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Altınordu Belediyesi, Altınordu’yu sokak sokak cadde cadde hijyene kavuşturmaya devam ediyor.

ÇALIŞMALAR KAPSAMLI ŞEKİLDE SÜRÜYOR

Belirli bir program dahilinde pandemi döneminde hizmetlerine devam eden Altınordu Belediyesi Mobil sağlık tarama aracı ve aşılama hizmetlerini vatandaşların ayağına kadar götürerek sosyal belediyecilik alanında adeta çığır açmıştı. Yapılan bu sağlık çalışmalarının korunması adına Şehirdeki dezenfekte çalışmaları da aralıksız sürüyor.

Ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla şehrin dört bir yanında bulunan tüm konteyner ve çimçitler kapsamlı bir şekilde dezenfekte edilerek vatandaşlar ve temizlik personelleri için hijyenik bir ortam hazırlanıyor. Ekiplerin şehir genelinde kapsamlı şekilde yürüttüğü hijyen çalışmaları devam ediyor.Bu sayede Altınordu sokakları belediye ekipleri tarafından pandemi koşullarına her zaman hazır şekilde tutuluyor.

BAŞKAN TÖREN, “TÜM ÇALIŞMALARIMIZ EKİPLERİMİZ TARAFINDAN PLANLI BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR”

Göreve geldikleri günden itibaren temiz çevre temiz şehir ve çevre dostu bir belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini gerçekleştirdiklerini belirten Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, "İlçemizdeki tüm mahallelerimizde evsel atıkların toplanmasından sokakların temizlenmesine ve çöp konteynırlarının dezenfekte edilmesine kadar tüm çalışmalarımız ekiplerimiz tarafından planlı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Ekiplerimiz 7/24 kesintisiz bir mesai ile sürdürdükleri çalışmalar kapsamında şehirde bulunan tüm konteyner ve çimçitleri vatandaşlarımızın sağlığı için periyodik olarak dezenfekte ediyor. Her alanda olduğu gibi hijyen noktasında da hemşerilerimizi Temiz çevre ve temiz şehirde yaşatma kararlığımızdan taviz vermeden çalışmalarımıza devam ediyoruz." şeklinde konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim