Altınordu Belediyesi, sosyal sorumluluk ilkesi gereği karantinada bulunan mahallelere temel gıda ve hijyen paketi ulaştırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri tarafından hazırlanan paketler özenle karantinadaki mahallelere götürülerek burada bulunan vatandaşlara ulaştırılıyor.


Yaşanan zorluk ve güçlükleri toplumsal dayanışma ve yardımlaşma kültürü ile aşacaklarını belirten Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Pandeminin şehrimizdeki ekonomik ve sosyal risklerini en aza indirgemek için birçok uygulamayı hayata geçirdik. Altınordu Belediyesi olarak şehrimizde iyilik ve gönül seferberliği başlattık. İyilik seferberliğimiz ile sosyal sorumluluk ilkesi gereği binlerce insanımıza devletimizin, milletimizin yardım elini ve desteğini ulaştırdık. Şimdi de karantina süreci nedeniyle evlerinden çıkamayan hemşehrilerimize desteklerimizi yine sürdürüyoruz. Her canı kendimize emanet bilen bir anlayış ve sosyal Belediyecilik sorumluluğu ile karantina altında olan mahallelerimizden talep eden vatandaşlarımızın gıda ve hijyen konusundaki temel ihtiyaçlarını karşılamaya gayret ediyoruz. Hiçbir hemşehrimizi yalnız bırakmamak için canla başla çalışıyoruz.” Dedi.


BaşkanTören pandemi nedeniyle gösterdikleri özen ve dikkatleri sebebiyle Ordululara teşekkür ederken, temizlik, maske ve mesafe konusunda dikkat ve özene devam edilmesi çağrısında da bulundu.

Editör: TE Bilişim