“EKİPLERİMİZ 7/24 HİZMET ÜRETTİ”

İlçede herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması adına karla mücadele ekiplerinin gerekli tüm önlemleri aldığını ve çalışmaların aralıksız yapıldığını belirten Belediye Başkanı Aşkın Tören “Altınordu’da etkili olan kar yağışı sonrası tüm mahallelerde kar temizleme mesaisi başladı. Özellikle eğimli yollarda herhangi bir buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları yürütülürken, gelen ihbarlar da anında değerlendirerek müdahale ediliyor. Karla mücadele çalışmalarında çok sayıda araç ve personel ile aktif bir şekilde sahadayız. Ekipler sabah saatlerine kadar mahallelerde mesai veriyor” dedi.

İlçede karla mücadele kapsamında, 4 greyder, 5 beko loder, 2 tuzlama robotu, 2 minipak, 3 kar motoru, 6 kamyonet ve 287 personel ile yürütülen çalışmalar kapsamında 2 hasta için acil müdahalede bulunularak yollar açılırken, 6 cenaze için yollara kar müdahalesinde bulunuldu.

Yine özellikle kırsalda yalnız yaşayan vatandaşlara gıda ve yakacak yardımları da ulaştırılmaya devam ediliyor.

Öte yandan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören; Altınordu’lu vatandaşların kış şartlarından olumsuz etkilenmemeleri için her türlü tedbirin alındığını ve çalışmaların bu kapsamda aralıksız olarak devam ettiğini belirterek, yoğun ve çetin kış şartları altında karla mücadele çalışmalarını yürüten personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim