Bir süredir artışa geçen Covid-19 vakalarına karşı Altınordu Belediyesi’nin dezenfeksiyon ekipleri de çalışmalarını yoğunlaştırdı. Türkiye’de ilk vakanın görüldüğü andan itibaren başta hastaneler, aile sağlık merkezleri gibi sağlık kuruluşları olmak üzere, eczaneler, tıbbi malzeme satan yerler, kamu kurumları, okullar, ibadethaneler, çeşitli kurum ve kuruluşlar, Pazaryerleri, muhtarlık binaları, ibadethaneler, minibüs, taksi durakları ve araçları, çay ocakları. Berberler ile talep gelen her yerde dezenfeksiyon işlemlerini yürüten Altınordu Belediyesi, pozitif vaka sayılarında görülen artış üzerine alarma geçti.

Dört koldan yürütülen çalışmalarda eğitim öğretimde başlayan ikinci yarıyıl nedeniyle okul servisleri titizlikle dezenfekte edildi.

“BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ HALKIMIZIN SAĞLIĞI”

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, salgının ilk anından bu yana temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını kesintisiz sürdürdüklerini, vakaların artışa geçmesiyle bu çalışmaları detaylandırarak daha kapsamlı hale getirdiklerini söyledi.

Birinci önceliklerinin Altınordu halkının sağlığı olduğunu dile getiren Başkan Tören, şöyle konuştu:

“Vatandaşlarımızın sağlıklarını korumak adına öteden beri yoğun bir mücadele yürütüyoruz. Hijyen ve dezenfeksiyon ekiplerimiz 7/24 esaslı kesintisiz bir mesai veriyor. Sömestr tatilinde okullarda hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarımızı tamamlamıştık. Yine eğitim öğretimin bir yardımcı unsuru olan okul servislerimizi de öncelikle dezenfekte ediyoruz. Bunun yanında toplu taşıma araçları başta olmak üzere her alanda dezenfekte çalışmalarımız kesintisiz sürüyor.

Halkımız bize nerede ihtiyaç duyuyorsa biz oradayız. Altınordu Belediyesi olarak hemşehrilerimizi bugüne kadar hiç yalnız bırakmadık bundan sonra da bırakmayacağız. El birliği güç birliği, dayanışma ve tedbirlere riayet ederek bu zorlu süreci de aşacağız. Salgın hastalık nedeniyle hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, evlerinde ya da hastanelerde tedavileri süren vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum”

Altınordu Belediyesinin pandemi boyunca periyodik aralıklarla kesintisiz verdiği dezenfekte hizmetinden çok memnun olduklarını belirten şoför esnafları Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler. Haber Merkezi 

Editör: TE Bilişim