Başkan Aşkın Tören öncülüğünde birlik ve beraberliğimizin sembolleri dini ve milli günleri milletimizin, şehrimizin ve hemşerilerimizin birlik beraberlik, dayanışma ve bir arada olma günlerine dönüştürmeyi hedefleyen Altınordu Belediyesi, vatandaşlarımızı değerlerimiz etrafında ortak paydada buluşturan sosyal ve kültürel etkinliklerine devam ediyor.

Ortak kader ve duygu birliğini güçlendiren bu etkinliklerden biri de Altınordu Belediyesi tarafından gelenek haline getirilen Kandil Simidi ikramı. Hem kandillerin manevi coşkusunu yaşatmayı hem de bu özel günlerde paylaşmayı ve dayanışmayı yeniden toplumun dikkatlerine getiren bu etkinlikler vatandaşlardan beğeni ve takdir topluyor.

ALTINORDU’DA KANDİL COŞKUSU 7'DEN 77'YE HEP BİRLİKTE YAŞANIYOR

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri Tahıl Pazarı ve İsmet Paşa Caddelerinde kurulan stantlarda vatandaşların Miraç Kandili’ni kutlayarak, kandil simidi ikram etti.

Kandil Simidi ikramının yanında şehirde bulunan parklarda ve Altınordu sahilinde çocuklara da Kandil Şekeri dağıtan ekipler, feyz ve bereket dolu Miraç Kandili’nin manevi coşkusunu 7'den 77'ye tüm şehre yaydı.

Miraç Kandili münasebetiyle bir de mesaj yayımlayan Başkan Aşkın Tören, “büyük Altınordu ailemizin, gurbetteki diğer yarımız olan hemşerilerimizin, Âlem-i İslâm'ın ve milletimizin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum” sözleriyle kandili kutladı.

Etkinliğe yoğun ilgi gösteren vatandaşlar kandillerde gerçekleştirilen simit dağıtımı organizasyonlarının geleneklerimizin unutulmaması açısından çok güzel bir çalışma olduğunu söylediler.

Kandil sevinci ve coşkusunu bir arada yaşayan Altınordulular her kandilde düzenlenen etkinlik dolayısıyla Başkan Aşkın Tören ve Altınordu Belediyesine teşekkürlerini ilettiler. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim