İki ayrı cadde üzerinde Altınordu Belediyesi tarafından kurulan ‘Sevgililer Günü Hatıra Fotoğrafı’ panosu önünde vatandaşlar fotoğraf çektirdi. Kalpli kurabiye dağıtımı da yapılan etkinlikte renkli ve neşeli anlar yaşandı.

Belediye ekipleri Altınordulu’ların 14 Şubat Sevgililer Gününü kırmızı karanfil ve kalpli kurabiyelerle kutlayıp, Belediye Başkanı Aşkın Tören’in selamlarını ilettiler.

Kırmızı karanfil ve kurabiye jesti ile anlamlı bir gün yaşayan vatandaşlar da Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören'e ve belediye personellerine teşekkür ettiler.

“BENİM AŞKIM ALTINORDU”

Sevginin yaşamak, hayatı paylaşmak, birlik ve beraberlik anlamı taşıdığını vurgulayan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören de herkesin Sevgililer Gününü kutladı.

Başkan Tören yaptığı yazılı açıklamada: "Hayatımızı anlamlı kılan, bizi biz yapan en güzel duygudur sevgi. Bu nedenle yaşamımızın her alanında, her anında sevgimizi paylaşalım ve çoğaltalım. Sevmek, emek vermektir. Sevgi dünyadaki en büyük hazinedir. Bizim de sevdiğimiz, emek harcadığımız, bağlandığımız, âşık olduğumuz yerdir Altınordu.

Hiç kuşkunuz olmasın ki en büyük sevdamız olan bu topraklara, bu topraklarda yaşayan sonsuz sevginin kaynağı Altınordu’lulara hizmet etmenin gururunu, onurunu her daim yaşayarak, daha iyi bir gelecek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Tüm hemşerilerimin 14 Şubat Sevgililer Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum. Her daim aşkla kalın, sevgiyle kalın. Benim Aşkım Altınordu" İfadelerini kullandı. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim