2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de ilk yılını yaşayan ve başarılı bir sezonu geride bırakan Altınordu Belediyespor, 2019-2020 sezonun ilk maçında Ünye 1957 Spor takımıyla karşılaşacak. Bu kapsamda hazırlıklarını sürdüren Altınordu Belediyespor, karşılaşma için son çalışmasını Karşıyaka Spor Tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör Nuri Başköy önderliğinde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Yan top çalışması ile devam eden antrenman taktik ağırlıklı gerçekleşen çalışmanın ardından sona erdi.

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Nuri Başköy, gençlerden oluşan bir takım kurduklarını söyledi. Seyir zevki yüksek maçlar izleteceklerini belirten Başköy, Ünye 1957 Spor maçında ellerinden gelinin en iyisini yapıp sahadan galip ayrılacaklarına inandıklarını ifade etti.

Altınordu Belediyespor ile Ünye 1957 Spor müsabakası 22 Eylül Pazar saat 15.00’da Karşıyaka 1 Nolu Saha’da oynanacak. Karşılaşmada Mehmet Kara düdük çalacak.

Editör: TE Bilişim