Altınordu Belediyesi’nin “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” için hazırladığı programlarda resmî törenlerin yanı sıra konser ve bir dizi etkinlik düzenlenecek.

ÇANAKKALE VE TÜRK BAYRAĞI TEMALI FOTOĞRAF SERGİSİ EŞSİZ DESTANI GÖZLER ÖNÜNE SERECEK

Altınordu belediyesinin günün anlam ve önemine özel düzenleyeceği fotoğraf sergisinde Çanakkale Zaferi, içerisinde uluslararası ödül almış fotoğrafların da bulunduğu kareler ile göz önüne serilecek.

Ülkemizin her köşesinden çeşitli illerden fotoğraf sanatçılarına ait eserlerinin yer aldığı Çanakkale ve Türk Bayrağı karelerinden oluşan fotoğraf sergisi cuma günü Altınordu Belediyesi hizmet binasında saat 8’de başlayacak ve gün boyu ziyarete açık olacak.

ETKİNLİKLER UĞUR IŞILAK KONSERİ İLE FİNAL YAPACAK

Altınordu Belediyesinin gün boyu dolu dolu sürecek “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” etkinlikleri Uğur Işılak konseri ile final yapacak.

Sanatçı Uğur Işılak, 18 Mart Cuma günü Atatürk Kapalı Spor Salonunda saat. 18’de başlayacak zafer konserinde Altınordu’lular ile buluşacak. Sevilen şarkılarını geceye özel olarak seslendirecek Uğur Işılak ile birlikte Altınordulu’lar Zafer coşkusunu doyasıya yaşayacak.

BAŞKAN TÖREN’DEN ALTINORDULU’LARA DAVET

Başkan Tören: “Hedefimiz, 'Çanakkale Geçilmez' ruhunun bugün de yaşadığını tüm Altınordu halkı olarak hep bir ağızdan tek yürek tek ses olarak tüm dünyaya haykırmak ve aziz şehitlerimize vefamızı göstermek” dedi.

Altınordulu’ları konsere davet eden Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Tarihin seyrini değiştiren destansı Çanakkale Zaferimizin 107. yılında milli coşkumuzu Uğur Işılak konseri ile paylaşıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim