Bir cazibe ve çekim merkezi olarak bölgesinin yıldızı yükselen şehri Altınordu’da yolların kalitesi ve konforu da yükseldi. Altınordu Belediyesinin erişilebilir, ulaşılabilir ve yaşanabilir şehir için kaliteli, güvenli, standardı yüksek ve konforlu bir ulaşım hedefiyle kent genelinde gerçekleştirdiği çalışmalar ulaşımda konforu getirdi.

BETON YOL ÇALIŞMALARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Başkan Aşkın Tören’in 72 mahalle için başlattığı 50 kilometrelik beton yol programı hızlı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Çetin arazi ve iklim koşullarının hâkim olduğu rakımı yüksek kırsal mahallelerde ekonomik ömrü uzun, mevsimsel koşullara dayanıklı aynı zamanda güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânı sunan beton yol çalışmaları vatandaşlarda büyük bir memnuniyete vesile oluyor. Beton yol programında Düzköy ile 24. mahalleye ulaşıldı. Düzköy mahallesi Palazoğlu Sokak 1, Palazoğlu Sokak 2 ve Musaoğlu Sokaklarda yapılan çalışma sonunda ulaşım güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.

HİZMET BELEDİYECİLİĞİ ANLAYIŞI İLE KESİNTİSİZ ÇALIŞIYOR VE SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURUYORUZ

Altyapı ve yol çalışmalarının şehrin dört bir köşesinde kesintisiz devam ettiğini belirten Başkan Tören gerek asfalt çalışmalarıyla gerekse beton yol programı ile şehirde ulaşımı önemli ölçüde konforlu bir yapıya kavuşturduklarını söyledi.

Beton yolların kırsal mahallelerin yaşam standardını yükselttiğini de ifade eden Tören, “Hizmet belediyeciliği anlayışıyla kesintisiz çalışıyor ve sorunları çözüme kavuşturuyoruz. Merkezde yürüttüğümüz asfalt seferberliğinin yanı sıra kırsal mahallerimizde arazi ve iklim şartlarına uygun beton yol çalışmalarımız da devam ediyor. Çalışmalarımız konforlu bir ulaşım imkânı sunarken aynı zamanda insanımızın doğduğu ve yaşadığı topraklarında yaşamını devam ettirmesinde ve kırsalda üretimin sürdürülmesinde önemli bir rol oynuyor. Şehrimizi her yönüyle yaşanabilir kılacak hizmetlerimiz devam edecek. Tamamlanan çalışmamız Düzköy mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim