Hizmet belediyeciliğinin yanı sıra Yeni Nesil belediyecilik ve Sosyal belediyecilik uygulamalarına da öncülük ederek ilklere imza atan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in “Bu şehrin kaderini kendimize kader eyledik. Her ne sebeple olursa olsun tek bir insanımıza dahi arkamızı dönmeyeceğiz” sözleriyle talimatlandırdığı belediye ekipleri şehrin her noktasını sokak sokak, kapı kapı gezerek ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor.

AŞKLA ÇALIŞMAYA DEVAM

Yıl boyunca ihtiyaç sahiplerini hiç yalnız bırakmayan Altınordu Belediyesi, kendini iyice hissettiren kış soğuklarına karşı ek önlemler alarak sosyal desteklerini artırdı.

Vatandaşlardan gelen tüm talepleri titizlikle değerlendiren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, yakacak yardımını ilçenin her noktasına ulaştırmaya devam ediyor. Odun ve kömürden oluşan yakacak paketleri ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar götürülüyor. Ekipler, yakacak yardımının yanında gıda paketi desteğini de vatandaşlara ulaştırmayı sürdürüyor.

Altınordu Belediyesinin ilçe genelinde devam eden sosyal desteklerini değerlendiren Başkan Aşkın Tören, “7’den 70’e ihtiyaç duydukları her an her bir hemşehrimizin yanlarında olmanın gayretini veriyoruz. İnsana yatırımı her şeyin üstünde tutuyoruz. Bir taraftan klasik belediyecilik hizmetleriyle şehri imar ederken insanımızı ihmal etmedik, etmiyoruz ve etmeyeceğiz.

Bizim hizmetlerimizin merkezinde insanımız var. Biz bu şehre gönül verdik, gönül almanın derdindeyiz. Devletimizin herkesi kuşatan o müşfik eline bizde; Hep birlikte dayanışmamızı daha da büyüterek destek olmaya, insanımızın gönüllerine ve hayatlarına dokunmaya devam edeceğiz” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim