Şehir merkezinde devam eden asfalt programı kapsamında Şirinevler Mahallesinin 4 sokağı daha sıcak asfalt konforu ile buluşturuldu.

Başkan Aşkın Tören öncülüğünde Altınordu’nun standardını, konforunu ve yaşam kalitesini yükseltmek için her alanda yoğun mesaisini sürdüren Altınordu Belediyesi, 35 aydır öz kaynaklarıyla hayata geçirdiği alt ve üstyapı yatırımlarıyla on yılların akut sorunlarına neşter vurmaya devam ediyor.

Mahalleleri sokak ve caddeleri ile baştan sona yenileyen Belediye, hizmetleri ile vatandaşlardan da takdir topluyor.

SAĞLIKLI ALTYAPI NİTELİKLİ ÜST YAPI İÇİN YOĞUN MESAİ VERİLİYOR

Konforlu üstyapı için öncelikle sağlıklı altyapı çalışmaları yapan Altınordu Belediyesi, altyapısı tamamlanan sokak ve caddelerde ara vermeden sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Devamında modern baskı beton kaldırımlar ile de sokak ve caddeler modern şehre yakışır yaşam alanlarına dönüştürülüyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından Şirinevler Mahallesi 719, 720, 723 ve 765 No’lu Sokaklar kısa sürede sıcak asfalt ile buluşturularak mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

"TEK AMACIMIZ ALTINORDU HALKINA HİZMET"

Şehir merkezinde devam eden asfalt çalışmalarını değerlendiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, "Ekiplerimiz, asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hafta sonu gece gündüz kesintisiz süren bir mesai ile Şahincili Mahallemizde kısa sürede tamamlanan asfaltlamanın ardından Şirinevler Mahallemizin dört sokağının sıcak asfaltını da tamamladık. Arkadaşlarımız program çerçevesinde çalışmalarına devam ediyorlar” dedi.

Tek amaçlarının Altınordu halkına hizmet etmek olduğunu kaydeden Başkan Tören, "Altınordu’muzun 92 mahallesinde oluşan talep ve ihtiyaçları gidermeye ve hemşehrilerimizin bize duydukları güveni boşa çıkarmamaya devam edeceğiz.

Çalışmalarımız esnasında bizlere destek veren hemşehrilerimize bir kez daha teşekkürlerimi sunuyor, mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Şirinevler Mahallesi Muhtarı Tarık Set ve mahalle sakinleri ise; yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirip Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim