2021 yılında hizmete giren dünyanın birçok ülkesinden stadyumların yer aldığı yılın stadyumu oylamasında Ordu’da kendine 2021 yılının Ekim ayında hizmete giren yeni stadyum ile yer buldu.

Toplam bedeli 161 milyon 752 bin TL olan ve tüm salon sporlarına da ev sahipliği yapacak olan yeni stadyumun bünyesinde ayrıca, 12 derslikli spor lisesi ile 70 öğrenicinin kalabileceği pansiyon yer alıyor. Altınordu Durugöl Mahallesi’ndeki 20 bin seyirci kapasiteli yeni stat, görsellik açısından da üstün bir performans sunuyor. Stat çimlerinde de kök havalandırma sistemi ve zeminden ısıtma sistemi yer alıyor.

Site daha önce dünya genelinde yapılan oylamalarda Vodafone Park’ı 2017’de Yılın Stadyumu seçmişti. Bu yıl da 5 kıtadan 22 tesis aday gösterildi.

Öte yandan oylamada Türkiye’den 4 Stadyum yer aldı. Yeni Ordu Stadyumu’yla birlikte, Giresun, Adana ve İzmir’de yer alan stadyumlar oylamada kendine yer buldu.

Oylama 14 Mart tarihine kadar sürecek. Her cihazdan bir oyun kullanabileceği oylamaya www.stadiumdb.com adresinden katılabilirsiniz. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim