Ankara Volkswagen Fun Club Başkanı olgun Şensoy ve Ortadoğulular Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Cenik ve yönetim kurulu üyeleri anlamlı bir davete imza atmaya hazırlanıyor. Fun Club ve Eğitim Kurumları Ankara’da düzenleyecekleri ortak etkinlikle yurdun dört bir yanından gelen öğrenci ve vosvos tutkunları ile Ata’nın huzuruna çıkacak.

ANLAMLI BULUŞMA 26 EKİM’DE

Ankara Volkswagen Fun Club Başkanı Olgun Şensoy 26 Ekim Cumartesi günü yapacakları etkinlikle ilgili bilgi verdi.  Şensoy; “Ortadoğulular Eğitim Kurumları ve Ankara Volkswagen Fun Club’ümüzün ortaklaşa düzenlediği; geleceğimizin teminatı olan yüzlerce çocuklarımızla Atamızın huzuruna çıkıyoruz. 26 Ekim Cumartesi günü saat 09.00'da Anıtparkta buluşup Ortadoğulular Eğitim Kurumlarının bizler ve araçlarımız için temin edeceği bayraklarla ve balonlarla vosvoslarımızı süsleyeceğiz. Vosvoslarımızla Anıtkabire gireceğiz ve 10.30'da bizler için düzenlenecek olan çelenk koyma törenimiz başlayacaktır. Ardından her zamanki rotamız olan Bakanlıklar, Kızılay, Meşrutiyet, Sıhhiye, Ulus, Eski Meclis güzergahında konvoy yapacağız” dedi. Etkinlik günü tüm katılımcıların üst kıyafetlerinin kırmızı ve beyaz olmasını isteyen Şensoy düzenledikleri etkinliğe herkesi davet etti.

Şensoy öte yandan etkinliğe katılan vosvos araç sahiplerine de 75 Tl yakıt desteği verileceğini sözlerine ekledi. Haber: Muzaffer ŞENSOY

Editör: TE Bilişim