Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyete en çok sahip çıkan Partinin Ak Parti olduğunu savunan Halit Tomakin; “Demokrasi hayatımızda Atatürk ve ilkeleri hep istismar edilmiş, CHP milli şef döneminde, Atatürk kendi kurduğu partide ihanete uğramış, eserleri yok edilmiş, Atatürk döneminde gerçekleştirilen ekonomik atılımlar ve mili sanayi kuruluşları bir daha açılmamak üzere kapatılmış, Türkiye deyim yerinde ise toplu iğne üretemez hale getirilmiştir. Milletimizin dini yaşamları baskı altına alınmış, hatta paralardan bile Atatürk’ün resmi atılarak İsmet İnönü’nün resimleri basılmıştır. Bugün Atatürk’ün resminin arkasına saklanan CHP, milli değer, eşsiz bir devlet adamı olan Atatürk’ü siyasi malzeme olarak kullanmaktadır” dedi.

“AK PARTİ ATATÜRK’ÜN YOLUNU TAKİP EDEREK BİR DEVRİM GERÇEKLEŞTİRDİ”

“Cumhuriyet kazanımlarını laiklik ve irtica ile, eşdeğer görenler, en büyük heykeller dikerek Cumhuriyeti koruduğunu zanneden zavallılar 80 yıl bizi uyuttular” diyen Başkan Tomakin; “Ak Parti Cumhuriyet kazanımlar öyle olmaz böyle olur diye bir devrim gerçekleştirdi. Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunu takip ederek ve izleyerek, nasıl mı? Önce insan hak ve özgürlükleri, sonra demokrasimizi güçlendirdik. sonra, yerli ve mili harp sanayisi ile  konverterlerimizi inşa ederek, Atak Helikopterler, Altay Tankı , İHA ve SİHA’larımızla , milli piyade tüfeğimizle bugün Amerika, Avrupa sana silah satmıyorum diyor, sen kimsin kardeşim satmazsan satma , benim akıllı bombam var, benim Koral’ım var senin bütün silah sistemlerini alt üst edip sana hedef şaşırtırıyorum diyoruz. Biz bu yatırımları dostlarımızın emin olmasını sağlamak, birliğimize ve bütünlüğümüze göz dikenleri caydırmak için yapıyoruz. Ey..! sahte Atatürk ’çüler nasıl olur muş gördünüz mü Cumhuriyet kazanımları ? Ak Parti 80 yılda yapamadığınızı 20 yılda yaptı bütün karın ağrılarınız ondan, yoksa Cumhuriyet kazanımlarını harcamış mış, hadi oradan , hadi oradan, Atatürk “Yurtta Sulh Cihanda Sulh “derken cihanda güçlü olacaksın ki sulhu tesis edesin, zalime haddini bildiresin,dünya beşten büyüktür diye haykırasın” dedi.

Başkan Tomakin sözlerini şöyle tamamladı:  “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ün kurduğu Cumhuriyetimizin bir kez daha 96. Yılını büyük bir heyecan ve umutla kutlarken, Cumhuriyetimizin 100. Yılında gösterdiğin muasır medeniyet hedeflerine koşar adım ilerlerken, bizlere emanet olarak bırakmış olduğun Cumhuriyete sımsıkı bağlı kalacağız. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun, ilelebet daim olsun, Allah cc. vatanımızı ve milletimizi korusun.”

Editör: TE Bilişim