Ordu’nun Aybastı İlçesinde faaliyet gösteren Aybastı Muhtarlar Derneği tarafından Elif Pide Salonunda iftar yemeği gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Sarıyar Muhtarı Şenel Akyazı ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğindeki iftara Aybastı Kaymakamı Şeyma Aktaş, Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, önceki dönem Belediye Başkanlarından Fehmi Küpçük, Vakıf Güley, ilçe siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, esnaf odası başkanları ve muhtarlar katıldı.

Aybastı Muhtarlar Derneği Başkanı Şenel Akyazı ve yönetim kurulu üyeleri iftara gelen davetlileri kapıda karşıladı ve yakından ilgilendi. Ezan-ı şerifin okunmasının ardından hep birlikte dualar okundu. Yemeğin sonunda Aybastı Muhtarlar Derneği Başkanı Şenel Akyazı günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı.

AKYAZI, İFTARA KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
İftar programını onurlandıran herkese teşekkür eden Aybastı Muhtarlar Derneği Başkanı Şenel Akyazı, “Paylaşmanın en güzel örneklerinden birini yaşadığımız Ramazan ayımız mübarek olsun. Rabbim tutulan oruçları kabul etsin. Bu güzel ayın hürmetine Rabbim birliğimizi, dirliğimizi, dostluğumuzu, samimiyetimizi daim etsin inşallah. Ayağınıza, yüreğinize sağlık. Hepinize buraya kadar gelerek bizi mutlu ettiğiniz için teşekkür ederiz. Afiyet, şeker olsun” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim