Fatsa Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Kaymakam Ömer Lütfi Yaran’ın yanı sıra Fatsa Cumhuriyet Başsavcı Vekili Şahin Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Sercihan Barutcu, İlçe Jandarma Komutan Vekili J. Kdm. Bçvş. Turgay Aydın, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Işıl Aralan ve Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda, ailelerin ve toplumun karşılaşabilecekleri çeşitli risklere yönelik alınması gereken önlemler ve bağımlılıkla mücadele yerel eylem planı doğrultusunda yapılan çalışmalarının genel durumu görüşülerek, bağımlılıkla mücadele yöntemleri hakkında karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuldu.

Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, toplantıda konunun önemine dikkat çekerek, bağımlılık ile mücadelenin sadece kolluk kuvvetlerince alınan tedbirlerle değil, kurumlar arası iş birliği ile yapılabileceğini vurgulayarak, özellikle gençlerimizin bağımlılıktan uzak tutulması için tüm kurumlarımızın üzerine düşen görevleri yerine getirmeleri gerektiğini belirtti ve katılımlarından dolayı kurul üyelerine teşekkür etti. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim