Bugün Ordu’ya gelecek olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'i taşıyan uçak şiddetli rüzgar nedeniyle Ordu Giresun Havalimanı'na inemedi. Bakanı taşıyan uçak Ankara'ya geri dönmek zorunda kalırken, Ordu programı iptal oldu.

Bu akşam şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen iftara katılamayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, görüntülü bağlandı. Bakan Dönmez Vali Tuncay Sonel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler ve iftara katılan şehit yakınları ve gazilerle videokonferans ile görüştü, onlara hal ve hatırlarını sordu.

O anlarla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Dönmez, “Bugün, hava muhalefeti nedeniyle uçağımız Ordu'ya inemedi ve programlarımıza katılamadık. Lakin Şehit yakınlarımız ve Kahraman Gazilerimizle yapılan iftara videokonferans ile konuk olduk. En kısa zamanda yeni bir programla, Ordu’lu hemşerilerimizle bir araya geleceğiz inşallah” dedi.

Altınordu ilçesindeki bir restoranda şehit aileleri ve gazilere yönelik iftar programına, Vali Tuncay Sonel, AK Parti Ordu milletvekilleri Şenel Yediyıldız, Metin Gündoğdu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin, MHP İl Başkanı Naci Şanlıtürk, bazı ilçe kaymakamları ve belediye başkanları da katıldı. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim