Ordulu iş adamı Yücel Binicioğlu TSK’nın Suriye’nin Kuzeydoğusuna yönelik terör unsurlarına karşı düzenlediği ‘Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek amacıyla 10x7 ebatında dev Türk bayrağı yaptırarak Ordu’nun Altınordu İlçesi Yeni Mahalle Zübeyde Hanım Caddesi’ne astı.

“bu millet vatansız bayraksız olmaz”

Her keresinde vatana, devlete ve millete bağlılığını yaptırdığı Türk Bayrakları ile dile getiren iş adamı Yücel Binicioğlu daha önce de 16x26 ebatında yaptırdığı bayrağı sahibi olduğu tırların üzerine asarak Afrin Zeytin Dalı harekatına destek vermişti. 

İş adamı Yücel Binicioğlu ayrıca Ordu Çatalpınarlı Şehit Uzman Çavuş Volkan Demirci’nin cenazesinde,

Fırat Kalkanı, Afrin ve Zeytindalı Harekatı, Sarıkamış Şehitlerini Anma Günü,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu mitinginde dev bayraklar yaptırmıştı.

Hatta İş adamının vatan, millet ve devlet sevgisini anlattığı dev bayraklar Ordu Valisi Seddar Yavuz’unda dikkatini çekmiş ve kendisini makamında ağırlamıştı.

“BAYRAĞIMIZ DAĞDAKİ LEŞLERE BATILI BAZI KALLEŞLERE MESAJIMIZDIR”

İş adamı Binicioğlu bayrak sevgisini; “bu millet ne vatansız ne de bayraksız olmaz. Bayrak varsa biz varız diyerek anlattı. Astığı bayrakların özellikle de son yıllarda yaşanan terör olaylarına bir mesaj niteliği taşıdığını anlatan iş adamı Binicioğlu; “bu bayrağımız dağdaki leşlere, batılı bazı kalleşlere bir mesajdır. Vatanını, devletini milletini her şeyden çok seven birisi olarak, düşmanlarımızın çirkin gaye ve oyunlarını çok iyi bilmeli, düşmanın tuzağına düşmemek için uyanık olmalıyız. Birlik olmalıyız. Ayrılıklara düşmemeliyiz. Çünkü birlikte dirlik, ayrılıkta ise hüzün ve gözyaşı vardır” dedi.

Editör: TE Bilişim